Finnvedens Smide söker kantbockare

Finnvedens Smide bygger sitt utbud på kundfokus och flexibilitet. Bolaget värdesätter det unika och lägger stor vikt att leverera efter kundens önskemål. Den starka medarbetarskaran och respekten för materialet gör att vi är en trogen och eftertraktad leverantör till en mängd olika branscher och bolag. Vill du arbeta i ett gott gäng med stor möjlighet att få arbeta väldigt fritt med ditt hantverk – ta möjligheten att hänga med på vår resa!

 

Rollen
Som kantbockare ansvarar du för att forma materialet enligt kundens ritning eller specifikation. Det kan handla om egenskurna eller bockade material som tillverkas av oss, men också hantering av kundlevererat material. Du arbetar med våra 120 respektive 150 tons kantpressar och din roll gör att du måste ha ett nära samarbete med våra laseroperatörer, svetsare och i vissa fall även kunder.

 

Kandidaten
Vi söker dig med god och dokumenterad kantbockningserfarenhet som trivs i en fritänkande roll. Du är inte rädd för att våga hitta egna lösningar, komma med nya idéer samt att du gärna tar en dialog med kunden. Du är noggrann, säkerhetsmedveten och ordningsam och trivs att jobba under egenansvar. Du är heller inte rädd att ta allehanda verkstadsuppgifter som krävs för att komponenterna skall bli kompletta.


Finnvedens Smide strävar efter öppenhet och att vara en hjälpande organisation. Vi supportar varandra och är inte rädda för att hjälpas åt på olika områden. Vi är ett sammansvetsat lag som tillsammans vill nå framgångar där vi delar passionen för hantverket, materialet och bearbetningsprocesserna.

 

Ansökan
Tjänsten är placerad på Margretelundsvägen 3 i Värnamo. Tjänsten är förlagd dagtid och vi arbetar under teknikavtalet och IF Metall. B-körkort krävs. Truck- och treverskort bör finnas utställt men kan lösas på plats om det behövs.


Vi behöver din ansökan så fort som möjligt men absolut senast den 31 augusti 2022.

 

Skicka ditt CV och personliga brev till vår VD Stefan på stefan@finnvedenssmide.com så återkopplar han så fort som möjligt för vidare steg i processen. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras via mail eller telefon 0704 82 55 27.